Monday, 28 January 2013

Gathering? Cuti ? Sekolah Baru ? Birthday ? :D

Assalamualaikum 

so hye semua, lama aku tak update kan?
i'm buzy lately. eceh ! haha
khamis masa tu semua budak-budak 3 Bestari tahun lepas gathering.
for the first time :') 
sweet moment ever ! kau rang pun da tu kan ? 
kalau tak tau, kau tengok blog tyyra.




jumaat masa tu aku "fly" g terengganu :D
hantar abg aku belajar kat
Institut Teknologi Petroleum Petronas ( INSTEP )
cuci mata seh aku kat sini.
ramai mamat yang agak hensem la ><
haha. tapi hatiku telah dimiliki :P
aku jumpa bakal akk ipar aku !
perh ! dia comel gila ! cantik je.
dia kecik je, lagi kecik dari akk aku yang kecik tu ><
untung la abang ~ 
jumpa besan mak aku juga. 
dia bawa kucing.
perh ! kucing dia macam kucing garfield. 
comel seh ! rasa nak rembat anak dia satu je. 
haha ! aku pegang pun bapak aku da marah.
then ahad baru balik KL, singgah kat bangi. stay satu malam.
jumpa baim,timah,wiyah ngan iman.
cute kids ever ! 
rasa nak sepak2 je sebab diaorang comel sangat.
isnin baru balik sini.
and today hari selasa aku ponteng sebab kepenatan ><
aku ngan mama je ponteng, yang lain g sekolah.
haha !

sekarang kita masuk topik cerita kita :D
hari ini, Selasa , 29 Januari 2013 @ 17 R. Awal 1434
Ain, Nazryn, Mai, Maz, Min dan Qis telah pun daftar ke sekolah memasing.
tadi pagi aku text Ain :D
for the last time tok bulan ni.
lepas sikit rindu aku kat dia.
aku tak mau sedih-sedih ag da. aku da dapat terima kenyataan.
aku akan fight dengan dia orang !
ain kata sekolah dia ag buruk dari sekolah dato ><
haha ! sekolah buruk ada hantu tau. bebaik ain :P
haha ! da al-quran kau lupa nak bawa.
takpe nanti aku tolong postkan al-quran tok kau :D 
so, good luck kekawan aku. 
all the best tok kaurang kat sana. 
balik jgn lupa bagi tau.
aku tau kaurang akan baca entri ni bila kaurang balik kan?
nanti kita gather ag ekh ?
port macam biasa, WETEX la kan?

hurmm, sampai sini je la entri titew ><
haha ! gedik jap.
btw, aku and tyra ada buat video untuk kaurang, kaurang pun da tengok kan ?
and Ain makes a video for us :') kenangan !
untuk kali pertama kami buat kerja ini. 
so terima je la. jgn nak komen2 sangat. :P
LAST ! 
aku nak ucapkan Happy Belated Birthday to Muhammad Taufiq bin Zamri.
sorry aku lupa birthday kau, sebab aku punya otak sarat gila !
birthday skandal aku ini jatuh pada 25 Januari 1997
jumaat lepas. teruk punya kawan, birthday kawan sendiri lupa ><
maaf fiq, tak sengaja la weyh. FB pun aku tak jenguk masa tu:/
hadiah tak da tau ?
kau sentiasa jadi skandal aku tau ? :D 
haha ! kawan selamanya ;) 




okay done ! bye ! 
Waalaikumusalam.

No comments:

Post a Comment