Monday, 7 January 2013

New Entri ♥


Assalamualaikum 

Apa khabar semua? Echa kat sini sihat Alhamdulilah. 
Blog Echa still yang sama, tapi entri yang dulu Echa delete. 
Kita kena mulakan hidup baru. 
Sempena tahun baru ni, Echa fikir Echa nak mula tulis blog balik,
apa kata kawan-kawan? 
Echa nak baik pulihkan bahasa Echa, sama ada Bahasa Melayu atau English.
Selalu dengan menulis kita dapat membaik pulih penulisan kita dan bahasa kita.
Inshaa Allah. 
Untuk entri pertama ini mungkin sedikit bosan.
For Sure, i don't know what to write. 
I had leave this blog for a long time ago, and now i'm back. 
Happy tak ? ♥ 
haha, maaf la untuk entri yang membosankan ni :) 
speaking pun terabur~ 
English saya B dalam PMR ^_^

Echa nak ngajuk kejap dengan sesorang, boleh dia off chat macam tu,
dia tak bagi pun last word dia.
Sampai hati. Tak nak kawan :/

Esok sekolah, dan entri ini di tulis pada pukul 11.14 p.m 
tidur lewat bagi seorang pelajar sperti saya.
I got to go now,
thanks for your time to read mine entri.
Inshaa Allah Echa janjikan entri yang lebih menarik kemudian ;)

Selamat Malam, Bye2.
Waalaikumusalam ♥ 


No comments:

Post a Comment