Saturday, 12 January 2013

Gotong-royong

Assalamualaikum,
tak jawab dosa, jawab sayang kay sayang.
hey guys :) 
hari ni sabtu and aku ada gotong royong bersihkan kelas.
penat kay penat.
pagi tu da penat, petang datang lagi sambung kemas dgn ain.
aku tak sangka pula aku suka bergambarrkan ? haha, hari ni kerja aku amek gambar je ngan budak-budak ni.

yang paling buat aku terkejut hari ni, ada tiga orang budak form 1 
sanggup turun tangga semata-mata nak salam Tyyra.
serious aku tabik la kau der ~ 
untung lah hot :P 
aku pulak terkaku dekat situ. 

semalam first date aku, jumpa kejap je.
malu kay malu.
hari ni jumpa ag. sebelum balik tadi.
siap snap gambar. 
malu la seh.
nasib baik crush yang lain tak de.
haha, jahat aku. 
aku tengok dia dari tepi lebih kurang je macam Taufiq.
suara pun lebih kurang je.
pelanduk dua serupa.

petang tadi aku tak sedap hati, aku tak tau kenapa.
aku telefon dia *for the first time
kaler la juga. tapi nak buat macam mana.
 kay tutup la cerita ni.

btw, aku tak sangka ramai juga tau aku ngan dia ek?
well, nanti2 la aku bgtaukaurang siapa dia.
belum masa.

cukup la sampai disini warkah saya,
chewah ! haha.
Sekian, terima kasih. 
;)

sincerely :
NUR AISHAH ALIAH BINTI ZULKIFLI

Waalaikumusalam

No comments:

Post a Comment